Laatste nieuws over Netflix Trailers

Luke Cage seizoen 1: Officiële trailer

Luke Cage seizoen 1 Netflix
Het wachten op Luke Cage seizoen 1 is bijna voorbij. Op 30 september verschijnt de derde Netflix Original van Marvel en nu is er alvast de trailer. Luke Cage zagen we al langs komen in het eerste seizoen van Jessica Jones en ook in zijn ‘eigen’ serie mogen we een hoop verwachten van de superheld.

Marvel en Netflix hebben tijden geleden de handen ineen geslagen. Er zouden over vier superhelden series gemaakt worden: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Daarna zou het afgesloten worden met de serie The Defenders, waarin deze helden samen zouden komen. Door het grote succes van Daredevil en Jessica Jones is het echter een beetje uit de hand gelopen. Van Daredevil zijn er inmiddels twee seizoenen, Jessica Jones wordt vervolgd en The Punisher krijgt ook zijn eigen reeks. Het uitzendschema is daarom wat gewijzigd, maar nu krijgt Luke Cage alle aandacht.

Luke Cage seizoen 1 op Netflix

Ook Luke Cage heeft een speciale gave en ook hij heeft dit gekregen na een traumatische ervaring in zijn leven. In de trailer is te zien dat Luke Cage uit een tank ontwaakt en daarna over een bijzondere gave beschikt. Hij heeft bovenmenselijke kracht en ook voelt hij geen fysieke pijn. Overigens zit Luke Cage hier allerminst op te wachten. Hij wil gewoon met rust gelaten worden. Door anderen wordt hij echter gestimuleerd om iets met zijn krachten te doen. Uiteindelijk gaat Cage overstag en gaat de strijd aan en komt op voor de mensen die zijn hulp kunnen gebruiken. Alle afleveringen van Luke Cage seizoen 1 zijn vanaf 30 september op Netflix te zien.

Bekijk hieronder de officiële trailer van Luke Cage seizoen 1:

Luke koopt niet graag nieuwe kleren

In Amsterdam is het Comic Con in het weekend van 27 en 28 augustus. Netflix en Marvel zijn hier ook aanwezig en de bezoekers kregen de wereldpremière van Luke Cage voorgeschoteld. De thuisblijvers kregen eveneens nieuwe beelden van Luke. Want in deze boksschool laat Cage alvast zien dat hij een aardig partijtje kan vechten. En als je met een geweer los wilt op Luke? Wij raden het af!

Begin september is er opnieuw een teaser verschenen, waarin we nog maar eens te zien krijgen dat je beter geen gevecht aan kunt gaan met Luke Cage. Slaan kost je jouw pols en schieten met een geweer blijkt ook maar weinig invloed te hebben op de superheld.

Een paar dagen voor de lancering van Luke Cage seizoen 1 op Netflix is de laatste trailer online verschenen. Met een clip van bijna tweeënhalve minuut wordt de kijker alvast lekker gemaakt voor het eerste seizoen van Luke Cage. Bekijk hieronder de laatste trailer van de superheld.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?