Trailers

Luke Cage krijgt in seizoen 2 een beul tegenover zich: Bushmaster

Luke Cage krijgt in het tweede seizoen van de Marvel-serie een waardige tegenstander. Bushmaster gaat zijn leven zuur maken en wil hem zelfs verslaan, zo wordt wel duidelijk in de heftige trailer die vrij is gegeven. Het tweede seizoen van Luke Cage verschijnt in de zomer.

Slaat Luke Cage door in zijn rol?

Harlem’s held Luke Cage kan nog weinig kwaad doen in de stad. Sterker nog, hij levert criminelen in bosjes af bij de politie. Daarin lijkt hij inmiddels toch wel wat door te slaan, maar wie gaat hem stoppen? Toch lijkt het problemen te veroorzaken, zo laat zijn vader James Lucas doorschemeren. “Eén man kan niet de hele community redden.”

Er is niemand zo sterk als Luke Cage en er is ook niemand die een zee aan kogels kan weerstaan. Tot Luke op een avond nietsvermoedend over straat loopt. Hij krijgt een ongekend harde beuk en gaat naar de grond.

Bushmaster en Dillard in Luke Cage 2

Van de dreun circuleren al snel beelden en Luke Cage heeft een probleem. Er staat namelijk een nieuwe opponent op, genaamd Bushmaster. John McIver, zoals zijn echte naam is, kan eveneens kogels opvangen en heeft vuisten van staal. Luke zal aan de bak moeten en wil ondertussen ook de stad beschermen tegen het kwaad. Dat kwaad wordt nog groter als Mariah Dillard zich komt melden om zelf de baas te worden in Harlem.

Laatste rol van Reg E. Cathey

Luke Cage 2 heeft nog een bijzonder tintje, want het is de laatste rol van de onlangs overleden Reg E. Cathey. De acteur die we onder meer kennen als Freddy uit House of Cards speelt in het tweede seizoen van de Marvel-serie de vader van Luke Cage. Op 22 juni kunnen we alle afleveringen in één keer zien van de superheld.

Bekijk de trailer van Luke Cage seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?