Laatste nieuws over Netflix

Luke Perry (Fred Andrews in Riverdale) overleden

Luke Perry is maandag op 52-jarige leeftijd overleden. De acteur werd voor het weekend al opgenomen in het ziekenhuis met een beroerte. Hieraan is hij nu overleden, zo heeft zijn familie naar buiten gebracht.

Nog actief in Riverdale

De vijftiger was nog zeer actief als acteur en is momenteel te zien in de hitserie Riverdale. Daarin is hij de vertolker van Fred Andrews, de vader van hoofdrolspeler Archie. Eerder maakte hij naam in Beverly Hills, 90210, waardoor hij vanaf het begin van de jaren’90 een bekend gezicht is geworden. Al sinds zijn zestiende is hij actief als acteur in diverse series.

Film Quentin Tarantinos

Woensdag werd Perry opgenomen in het ziekenhuis met een beroerte, hieraan overleed hij maandag. Hij laat een dochter Sophie en een zoon Jack na. Naast zijn rol in Riverdale heeft hij ook opnames achter de rug in Quentin Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood. Deze film zal binnenkort te zien zijn. Daarnaast is hij dus actief in Riverdale. Het is onduidelijk of alle opnames van het lopende seizoen al waren afgerond.

Omring door familie

Arnold Robinson, woordvoerder van Perry, heeft in gesprek met The Hollywood Reporter laten weten dat Perry’s geliefden erbij waren toen hij overleed. “Hij was omringd door zijn kinderen Jack en Sophie, zijn vrouw Madison Bauer, ex-vrouw Minnie Sharp, moeder Ann Bennett, stiefvader Steve Bennett, broer Tom Perry, zus Amy Coder en meer dierbaren. De familie waardeert de steun en gebeden voor Luke van over de hele wereld en vragen nu om privacy.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?