Laatste nieuws over Netflix

Lupin deel 3 in aantocht: Hoe zat het ook alweer?

Lupin deel 3 staat deze week op Netflix, maar hoe zit het verhaal ook alweer in elkaar? De eerste twee delen van de serie dateren alweer uit 2021, waardoor er liefst twee jaar gewacht moest worden op het vervolg. Omar Sy kruipt weer in de huis van Assane Diop, waar wat was zijn verhaal?

Wraak nemen voor zijn vader

Assana Diop is een meester inbreker. Wanneer hij iets wil hebben, dan weet hij zich naar binnen te werken. Met de meest bijzondere trucs. Achterliggende gedachte is bij hem dat hij wraak wil nemen voor wat er met zijn vader is gebeurd. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Want zijn voormalig vriendin én hun zoon lopen vanzelf gevaar. Hun zoon wordt zelfs ontvoerd. Uiteindelijk moest Diop alle zeilen bijzetten om zijn missie te doen slagen én Parijs veilig te ontvluchten.

Deel 3 staat voor de deur

Nu is het derde deel in aantocht, want deze zal te zien zijn vanaf donderdag 5 oktober. Zeven aflevering staan ons te wachten, waarin Assane terug zal keren naar Parijs. Hij wil een grote klus klaren, alleen ditmaal zorgt het ervoor dat zijn moeder de dupe wordt. Hoe het ook allemaal weer zat? Dat kun je zien in onderstaande recap. Bekijk hier ook de trailer van Lupin deel 3.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?