Trailers

Lupin deel 3: Zwarte parel stelen en moeder ontvoerd

Het derde deel van Lupin staat voor de deur en eindelijk is duidelijk geworden wat Assane Diop allemaal staat te wachten. Want hij gaat voor de stunt van de eeuw en dat komt hem – en zijn familie – duur te staan. De trailer is nu verschenen.

Omar Sy als Assane Diop

Lupin is één van de grootste hits van Netflix van de afgelopen jaren. Omar Sy vertolkt meesterdief Assane Diop, die in het eerste seizoen – verdeeld over twee delen – wraak wil nemen voor zijn vader en ondertussen zijn geliefde en zoon moet beschermen. Hij vlucht Parijs uit, maar dat is niet voor lang.

Zwarte parel stelen

Nu is de trailer verschenen van het derde seizoen. Daarin geeft Diop een waarschuwing af. “Het is nooit leuk om te worden overvallen, zeker door de schok. Deze neem ik weg door u alvast te waarschuwen dat ik de zwarte parel ga stelen.” Het is een stunt, de grootste ooit. Want iedereen kijkt nu toe of de meest gezocht man van het land weer weet te slagen.

Moeder ontvoerd

De prijs is echter hoog voor de acties van Assane Diop. Zijn moeder wordt namelijk ontvoerd en hij moet opnieuw iedereen beschermen die hem lief is. De trailer is nu alvast te zien, vanaf 5 oktober zijn de afleveringen te zien op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?