Laatste nieuws over Netflix

Lupin is nog lang niet klaar: deel 3 aangekondigd

Het nieuws rondom Lupin volgt zich in rap tempo op. Dinsdag werd de trailer én de releasedatum bekendgemaakt, waaruit bleek dat we niet lang meer hoeven te wachten op het vervolg. En daar bleef het niet bij, want later op de avond had hoofdrolspeler Omar Sy nog meer nieuws.

Lupin deel 3

Het tweede deel komt volgende maand naar Netflix. Daarna kunnen we ons gaan opmaken voor het derde deel. Omar Sy, de vertolker van Assane Diop, heeft getweet dat er niets verborgen kan blijven voor de fans. Een derde deel van Lupin is bevestigd. Een verrassing is dit niet. Het eerste deel van Lupin verscheen in januari en was een ontzettend groot internationaal succes. Sy liet dan ook al optekenen dat er gewerkt werkt aan een vervolg en dit kan nu in een stroomversnelling worden gezet.

Begin 2022 nieuwe afleveringen Lupin?

Het is nog de vraag hoe dit deel 3 van Lupin eruit zal gaan zien. Is het eerste en tweede deel – samen goed voor seizoen 1 – een afgerond verhaal. Of worden we net zoals in januari achtergelaten met een ontzettend grote cliffhanger. Gezien het huidige ritme mag de hoop worden uitgesproken dat in de eerste maanden van 2022 het derde deel van Lupin kan verschijnen op Netflix. Tot dat moment gaan we ons opmaken voor 11 juni wanneer deel 2 verschijnt.

Bekijk de trailer van Lupin deel 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?