Laatste nieuws over Netflix

Lupin deel 4: Alles wat we al weten

Lupin schreeuwt om een deel 4. Terwijl Assane Diop alles leek te hebben afgerond, werd in de laatste scene van deel 3 toch alles weer open gegooid. Hoe gaat het verder met de Franse hitserie op Netflix en wat kunnen we verwachten. Tijd voor een helder overzicht. Lupin deel 4: Alles wat we al weten over de Netflix hit uit Frankrijk!

Lupin in de gevangenis

In de eerste plaats, waar is het verhaal gebleven. Assane Diop heeft alle problemen uit het verleden opgelost en wil zijn familie rust geven. Daarom geeft hij zichzelf aan en zal tijd doorbrengen in de gevangenis. Maar dan… In de cel naast hem blijkt niemand minder dan Hubert Pellegrini te zitten, zijn grote vijand uit de eerste twee delen. En was zijn moeder wel echt zijn moeder of een handlangster van Pellegrini? In dit artikel verklaren we het einde van deel 3 en bespreken de grote vragen voor deel 4.

Cast Lupin deel 4

Voor een nieuw deel van Lupin zullen we veel van de bekende gezichten terug gaan zien. Naast Omar Sy kunnen Ludivine Sagnier (Claire), Antoine Gouy (Benjamin), Etan Simon (Raoul) en Hervé Pierre (Hubert Pellegrini) uiteraard niet ontbreken. Dat geldt ook voor de in het derde deel geïntroduceerde Mariama, gespeeld door Naka Sy Savane. Het is de vraag of het terugkerende politiekorps nog langer een rol heeft. Dat zal ervan afhangen of Assane zijn straf eerst netjes al uitzitten of voortijdig de gevangenis verlaat. Het verleden van Assane is wel behandeld, waardoor de jongere acteurs uit de flashbacks niet terug hoeven te keren.

Verhaallijn Lupin deel 4

Het vierde deel van Lupin lijkt op voorhand een hernieuwde strijd te worden tussen Assane Diop en Hubert Pellegrini. Waarbij het de vraag is wat nou exact de rol is van Mariama. Is ze echt de moeder van Assane en heeft ze een connectie met Pellegrini? De familie van Assane is vertrokken uit Parijs, blijven die uit beeld of wordt het voor hen weer gevaarlijk?

Productie Lupin deel 4

Waar het in eerste instantie erop leek dat er door Netflix gelijk een derde en vierde deel van Lupin was besteld, is daar wat onduidelijkheid over ontstaan. Het is dan ook de vraag of er al opnames zijn geweest, of dat het eerst nog wachten is op groen licht. Tussen het tweede en derde deel van Lupin heeft liefst twee jaar gezeten. Struikelblok hierbij was wel dat er nog een deel van de coronaperiode in zat en de opnames ook nog stil hebben gelegen doordat er een overval werd gepleegd op de set. Mocht het verhaal nog volledig moeten worden gedraaid, dan zijn we hoe dan ook een jaar verder voor Lupin deel 4 verwacht kan worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?