Laatste nieuws over Netflix

Lupin: Eerste beelden deel 3, Geesten uit verleden jagen op Assane Diop

Lupin komt er weer aan voor een nieuw seizoen. Het derde deel zoals Netflix de reeks noemt zal verder gaan waar het tweede deel is gebleven. Assane Diop heeft wraak genomen voor zijn vader en gestreden om het leven van zijn vrouw en zoon. Nu wacht hem een nieuwe klus.

Verdwijnen in stijl

Aan het einde van het tweede seizoen van Lupin weet Assane Diop weer op wonderbaarlijke wijze te verdwijnen. Zien we hem ooit nog terug in Parijs of zal hij zijn heil ergens anders moeten zoeken? In het derde deel van Lupin wacht hem geen andere optie. Hij moet terugkeren in de grote stad, met alle gevolgen van dien.

Geesten uit het verleden zijn nooit weg

Nu hij ondergedoken is, moet Assane leren om ver van zijn vrouw en zoon te leven. Door het leed dat zij door hem moeten doorstaan, kan Assane het niet langer uithouden en besluit hij terug te keren naar Parijs om hen een waanzinnig voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Helaas zijn geesten uit het verleden nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zal zijn plannen overhoop gooien. Een releasedatum is er nog niet, gelukkig wel alvast de eerste beelden.

Bekijk de eerste beelden Lupin deel 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?