Trailers

Lupin wordt eerste grote serie van 2021: Inbreken in het Louvre

Lupin is de eerste grote nieuwe serie van 2021 op Netflix. Met Omar Sy in de hoofdrol zal de Franse serie op vrijdag 8 januari worden gelanceerd. De trailer belooft al veel goeds.

Arsène Lupin

Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd. Vijfentwintig jaar later gebruikt Assane het boek Arsène Lupin, gentleman-inbreker als inspiratiebron om zijn vader te wreken.

Het Louvre

Dat doet hij door veelal kleine klusjes op te knappen en gestolen sieraden terug te vinden. Maar nu neemt hij een grote klus op zich, want hij breekt in het Louvre binnen. Maar of dit goed af gaat lopen? Dat zullen we zien vanaf vrijdag 8 januari.

Intouchables

De hoofdrol is weggelegd voor Omar Sy, die de afgelopen jaren naam wist te maken. Voor zijn rol in Intouchables is hij bekroond met legio prijzen. Ook was hij te zien in onder meer Inferno, Jurassic World en X-Men: Days of Future Past. Verder zijn er rollen voor onder andere Vincent Londez, Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme en Nicole Garcia. Het eerste seizoen van Lupin bestaat uit tien afleveringen.

Bekijk de trailer van Lupin

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?