Laatste nieuws over Netflix

Luxemburgse crimeserie Capitani naar Netflix

Capitani is de nieuwste crimeserie waar op Netflix voor kunnen gaan zitten. Deze reeks uit Luxemburg is ruim een jaar geleden uitgezonden in het groothertogdom. Nu heeft Netflix de rechten verworven.

Crimeserie Capitani

In de crimeserie Capitani wordt detective Luc Capitani gevolgd. Hij wordt naar het noorden van Luxemburg gestuurd om in ene klein dorp de vermissing van een tienermeisje te onderzoeken. Daar komt hij zelf al snel veel problemen tegen, vooral doordat hij wordt gezien als een buitenstaander. Het zorgt ervoor dat Capitani hulp van binnenuit nodig heeft en daarvoor vindt hij Elsa Ley. Een jonge en vooral onverschrokken agente uit het dorp. De serie is ontzettend goed ontvangen met liefst een 8,6 op IMDb

Seizoen 1 in februari, seizoen 2 besteld

Het volledige eerste seizoen van twaalf afleveringen is vanaf 11 februari te zien op Netflix. De streamingdienst heeft wereldwijde rechten verworven en dit zal ook een vervolg krijgen. Er is namelijk al een tweede seizoen van Capitani besteld. De opnames hiervoor zouden in maart van start moeten gaan.

Bekijk de trailer van Capitani seizoen 1

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?