Laatste nieuws over Netflix

Maak kennis met nieuwe Vikingen in eerste beelden Vikings: Valhalla

Netflix heeft Tudum aangegrepen om de eerste beelden te delen van Vikings: Valhalla. De serie is een spin-off van de hitreeks Vikings en spreekt zich af honderd jaar na de originele reeks. Vikings is na zes seizoenen ten einde gekomen en nu is het aan Netflix om dat gat op te vullen met Vikings: Valhalla. Recent werd al duidelijk dat de spin-off nu al verzekerd is van drie seizoenen. Met de eerste beelden krijgen we alvast een glimp van wat we van de serie mogen verwachten.

Vikings: Valhalla

In Vikings: Valhalla worden we meegenomen honderd jaar na de gebeurtenissen aan het einde van Vikings. De serie verkent het einde van de Vikingtijd in de elfde eeuw. We volgen Leif Eriksson (Sam Corlett, Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), Herald Hardrada en de Normandische koning Willem de Veroveraar. Het zijn een aantal van de meest beroemdste Vikingen ooit, terwijl ze vechten om te overleven.

Eerste beelden

Netflix bereidt ons alvast voor op de nieuwe spin-of door middel van de eerste beelden. Daarin maken we alvast kennis met Leif Erikson, een jonge zeeman die zijn boot helemaal vanuit Groenland heeft bestuurd. Het is duidelijk dat Leif zijn stempel wil drukken op de nieuwe generatie van Vikinglegendes. Het nieuwe karakter dat geïntroduceerd wordt in de teaser is Freydis Eriksdotter, een jonge vrouw dat de kijker alvast informeert dat ‘verandering gaande is’. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden. Een officiële releasedatum voor Vikings: Valhalla is nog niet bekend.

Alles wat we weten over Vikings: Valhalla

Bekijk de beelden

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?