Laatste nieuws over Netflix

Gegarandeerd vuurwerk in maart en april op Netflix

Naast het feit dat het tweede seizoen van Homeland eind deze maand éindelijk op Netflix te zien zal zijn, zijn er nog een aantal titels bekend die er deze maand en begin april nog bijkomen. Dit zal uiteraard niet alles zijn, maar zie het als een tipje van de sluier!

Op 23 maart zullen er 4 complete seizoenen van Skins online geplaatst worden door Netflix. In totaal komt dit neer op 37 afleveringen. Het betreft een Britse televisieserie die het leven van tieners toont tijdens de laatste twee jaar op de hogere school.

Sinds 25 maart staat People Like Us op Netflix. People Like Us krijgt een 7,1 op IMDb en in deze dramafilm komt een verkoper er net na het overlijden van zijn vader achter dat hij een zus heeft, terwijl hij niet van haar bestaan af wist.

Maar er zit nog meer in de pijplijn, zo blijkt. Vanaf 22 maart staat The Lady online op Netflix. Deze drama film uit 2011 wordt op IMDb beoordeeld met een 7,1 en gaat over een pro-democratische hervormer, die 15 jaar huisarrest heeft. Haar echtgenoot probeert er voor te zorgen dat hier een einde aan komt.

Daarnaast zal per 28 maart het tweede seizoen van American Horror Story op Netflix verschijnen. Het tweede seizoen telt in totaal 13 afleveringen. Het eerste seizoen staat al sinds eind september op Netflix, dus het werd ook wel tijd voor het vervolg. Over ongeveer twee weken zal het dus eindelijk zover zijn!

Verder zijn per 1 april ook de films Gangsterboys en Anchorman: The Legend of Ron Burgundy te verwachten op Netflix, meldt homecinema magazine.

Gangsterboys is een Nederlandse film en is per 1 april te zien op Netflix. In deze komedie uit 2010 spelen onder andere de Bekende Nederlanders Georgina Verbaan, Jeroen van Koningsbrugge, Yes-R en Beau van Erven Dorrens. Helaas scoort Gangstersboys niet heel goed op IMDb

Ook Anchorman: The Legend of Ron Burgundy is een komedie, maar deze scoort een dikke 7,3 op IMDb. Met acteurs als Steve Carell en Christina Applegate weet je ook vaak wel dat het qua humor wel goed zit.

Wat ook heel goed nieuws is, is dat vanaf 1 april het vierde seizoen van The Vampire Diaries te zien is op Netflix!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?