Laatste nieuws over Netflix

Maatregelen tegen Netflix-wachtwoord delen nu echt gestart

De al eerder aangekondigde maatregelen tegen het delen van wachtwoorden op Netflix zijn nu echt van start gegaan. Vorig kalenderjaar maakte de streamingdienst bekend dat ze hier wat tegen gingen ondernemen en nu zijn de eerste stappen daar echt voor gezet.

Externe kijkers

Abonnees van Netflix die hun account delen met ‘externe kijkers’ krijgen deze week een e-mail met meer informatie over de gevolgen hiervan. Deel jij je Netflix account met vrienden of familie die op een ander adres wonen – en hierdoor gebruik maken van een ander IP-adres – dan wordt dit gezien als het delen met ‘externe kijkers’.

Extra kosten voor password sharing

Wil je op dezelfde voet verder, dan kan dat. Alleen dan zul je wel meer moeten betalen. Je kunt voor €3,99 per maand een extra gebruiker aan je Netflix-account toevoegen. Ook is het mogelijk om een profiel over te dragen op een volledig nieuwe account, waardoor iedereen zijn eigen abonnement heeft.

Netflix blijven kijken op je vakantie

Een vraag die vaak voorbij komt is of het wel mogelijk blijft om onderweg te blijven Netflixen of tijdens je vakantie. De streamingdienst laat weten dat dit gewoon mogelijk blijft zonder dat je een meerprijs moet gaan betalen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?