Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Maken we in Virgin River seizoen 5 kennis met de ex-vrouw van Jack?

Fans van Virgin River kijken reikhalzend uit naar alweer het vijfde seizoen van de serie. Daarin maken we misschien kennis met een bijzonder karakter. Patrick Sean Smith, de nieuwe showrunner van Virgin River, werd door Glamour gevraagd of het mogelijk is dat Jacks ex-vrouw Mandy haar debuut maakt in de serie.

Mandy

Het liefdesleven van Jack is niet altijd alleen maar rozengeur en maneschijn geweest. Hij is nu weliswaar gelukkig met Jack, maar had daarvoor een relatie met Charmaine. Nog verder daarvoor was hij getrouwd met Mandy. Daarover hoorden we voor het eerst in seizoen 3 van Virgin River. Mandy maakt misschien wel haar opwachting in Virgin River seizoen 5. “Er zijn nog heel wat Eatser eggs en broodkruimels waar nog niets mee gedaan is en we verzamelen ze allemaal zorgvuldig.”

Oude vlam

Of Mandy daadwerkelijk haar debuut maakt in Virgin River seizoen 5 laat Patrick nog even in het midden. “Ik zou zeggen: Kijk seizoen 5 en zie of Mandy erin voor komt.” Mocht Mandy te zien zijn in het vijfde seizoen, dan zou dat best wel eens gevolgen kunnen hebben voor zijn relatie met Mel. Het duurt echter wel nog even tot we daarachter gaan komen. Het vijfde seizoen van Virgin River wordt namelijk pas in de zomer van 2023 op Netflix verwacht.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Lees ook: Virgin River seizoen 5: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?