Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Maker bespreekt plannen voor Queen Charlotte seizoen 2

Shonda Rhimes is verantwoordelijk voor zowel Bridgerton als Queen Charlotte. Van laatstgenoemde verscheen op 4 mei het eerste seizoen online op Netflix. Daarin werden we meegenomen naar het verhaal van een jonge Queen Charlotte en King George. De grote vraag is sindsdien of we ons ook op mogen maken voor een tweede seizoen. In gesprek met Entertainment Weekly heeft Rhimes zich uitgesproken over de toekomst van de reeks.

Kleine kans

Het ziet ernaar uit dat de kans klein is dat Queen Charlotte in de toekomst nog terugkeert voor een tweede seizoen op Netflix. “Er zijn vragen gesteld, maar ik heb er nog geen gesprekken over gevoerd”, laat Rhimes weten over een mogelijk tweede seizoen.

“Ik zou voor eeuwig kunnen leven met Charlotte en George, maar we hebben een zeer specifiek, afgesloten verhaal verteld waarvan ik denk dat het een compleet verhaal is van deze gecompliceerde onvolmaakte liefde. Maar ik sluit niets uit, omdat ik het niet weet.”

Vervolg

Daarmee mogen fans hoop blijven houden op een vervolg. In het eerste seizoen hebben we kunnen zien hoe Charlotte uitgroeide tot de koningin. Al snel bleek dat het leven van een koningin niet alleen over rozen gaat. Helemaal niet als ze ontdekt waarom koning George zo vaak afstand van haar neemt. Mogelijk krijgen we in de toekomst in een tweede seizoen van Queen Charlotte nog meer te weten over de koningin én koning George.

➡ Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?