Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Maker Bridgerton seizoen 2 verklapt: “Anthony op kruispunt achtergelaten”

Het tweede seizoen van Bridgerton komt binnenkort naar Netflix. Achter de schermen wordt al lange tijd hard gewerkt aan de opnames. Maker Chris Van Dusen is recent zelfs al bezig geweest met de montage van de eerste twee afleveringen. In een uitgebreid interview besprak hij het tweede seizoen van Bridgerton en vertelt hij meer over het verhaal van Anthony.

Anthony Bridgerton

Voor het tweede seizoen van Bridgerton gaan we terug naar het negentiende eeuwse London. We volgen de oudste Bridgerton-telg Anthony in zijn zoektocht naar de ware liefde. “We hebben Anthony aan het einde van seizoen 1 op een kruispunt achtergelaten. Hij had net een relatie gehad, als je het zo wilt noemen, met zijn minnares Sienna. En hij gaat dit seizoen in, wetende dat hij een vrouw moet vinden.”

Dat zal nog niet zo makkelijk zijn. “Plicht en eer zijn de twee thema’s waar we ons voor volgend seizoen echt in verdiepen. Hij draagt het gewicht van zijn familie op zijn schouders sinds zijn vader stierf. Het is een echte strijd voor hem geweest. Gedurende het eerste seizoen begonnen we te begrijpen waarom hij de fouten maakte die hij maakte. Dat maakt hem perfect voor het tweede seizoen.”

Zoektocht

Het wordt voor Anthony een interessante zoektocht naar de juiste vrouw. “We nemen Anthony mee naar een aantal echt fantastische en gecompliceerde plaatsen. We hebben hem aan het einde van seizoen 1 compleet gebroken en nu kunnen we hem weer in elkaar zeten op een manier waarvan ik denk dat het hem des te beter maakt”, aldus Van Dusen.

Ondertussen is het wachten tot het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix verschijnt. Een releasedatum voor Bridgerton seizoen 2 is voor nu nog niet bekendgemaakt. Eerder werd de serie wel al vernieuwd voor een derde en zelfs vierde seizoen.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?