Laatste nieuws over Netflix

Maker Home Alone werkt aan kerstfilm The Christmas Chronicles

Netflix heeft voor later dit jaar een gloednieuwe kerstfilm binnengehaald. De film draagt de naam The Christmas Chronicles en is onder meer afkomstig van Chris Columbus. Hij was eerder al verantwoordelijk voor onder meer Home Alone en Harry Potter en de Steen der Wijzen.

Kerstfilm

The Christmas Chronicles is één van de nieuwe kerstfilms die we dit jaar kunnen verwachten. Teddy Pierce (Judah Lewis) en zijn zus Kate (Darby Champ) hebben het idee opgevat om de Kerstman (Kurt Russell) op te wachten op Kerstavond om hem zo te kunnen filmen. Wat ze dan nog niet weten, is dat hun plan er voor zorgt dat ze terechtkomen in een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van dromen.

Zij zijn er echter ook verantwoordelijk voor waarom Kerstmis bijna mislukt. Lukt het ze om hun fout goed te maken en de Kerstman en zijn elfjes op tijd te helpen zodat Kerstmis toch door kan gaan? De hoofdrol is vergeven aan Kurt Russell, die nu al omschreven wordt als een ruige, charismatische en hilarische Kerstman.

The Christmas Chronicles op Netflix

The Christmas Chronicles is een Netflix Original familiefilm die vanaf 22 november beschikbaar is bij Netflix. Met Chris Columbus op de productie, Clay Kaytis (The Angry Birds Movie) als regisseur en Kurt Russeel in de hoofdrol, zijn de verwachtingen nu al hooggespannen. De eerste beelden kun je hieronder al bekijken.

Teaser The Christmas Chronicles

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?