Laatste nieuws over Netflix

Maker Lucifer komt met nieuwe serie: Shadecraft

Shadecraft wordt het nieuwe project van Joe Henderson. Nu het einde van Lucifer echt nadert heeft Netflix de succesvolle showrunner weten te strikken voor een nieuwe serie. Henderson zal de comic Shadecraft gaan verfilmen, die hij zelf heeft geschreven.

Zadie Lu in Shadecraft

Dit doet hij samen met Georgia Lee, de laatste jaren betrokken geweest bij succesvolle producties. De schrijfster-producer was namelijk actief bij The Expanse en The 100. Henderson zal de pilot samen met Lee gaan schrijven, waarna ze samen als executive producers zullen fungeren. De comic Shadecraft draait om de zestienjarige Zadie Lu. Naast de gebruikelijke tienerproblemen is ze bezorgd over de schaduwen om haar heen.

Vervolg op Skyward

De comic Shadecraft is gemaakt door Henderson en tekenaar Lee Garbett, eerder maakten de twee ook al de comic Skyward. Meer over het project is nog niet bekend, zo is het nog afwachten wie er in de cast plaats zullen nemen. Tevens is het nog onduidelijk wanneer er gestart kan worden met de productie. Daarvoor moet namelijk eerst nog het zesde seizoen van Lucifer worden afgedraaid. Momenteel zijn we aan het wachten op seizoen 5B van Lucifer, die wel al volledig is opgenomen.

Lucifer seizoen 5B: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?