Laatste nieuws over Netflix

Maker Narcos: Mexico in gesprek voor derde seizoen

Het tweede seizoen van Narcos: Mexico smaakte naar meer en de kans lijkt ook groot dat er een vervolg gaat komen. Producer Eric Newman is met Netflix in gesprek voor een derde seizoen, zo heeft hij laten weten aan The Hollywood Reporter. Let op: dit artikel bevat spoilers over seizoen 2.

Nu komt er chaos

Narcos begon in Colombia met het verhaal van Pablo Escobar. Na drie seizoenen werd Colombia verruild voor Mexico en werd er ook een herstart gemaakt. De tijd werd teruggedraaid en het verhaal begon aan het begin van de jaren’80. Newman: “Je kunt het eerste seizoen van Narcos: Mexico zien als consolidatie van macht en het tweede seizoen als erosie ervan. Wat er dan komt is chaos.”

Bloederige strijd om de macht

Twee seizoenen wordt er jacht gemaakt op Felix Gallardo, de leider van het Guadalajara Kartel. Aan het einde van het tweede seizoen komt hij achter de tralies terecht en dat is het moment dat hij de DRA-agenten waarschuwt. Want nu hij weg is aan de top van de organisatie, valt het systeem uit elkaar en zal er een bloederige strijd ontstaan voor de macht.

Verhalen vertellen zolang er drugsoorlogen zijn

Dat is ook waar Newman graag het derde seizoen van Narcos: Mexico over wil maken. “Aan het einde van het tweede seizoen loopt alles uit de hand en dat leidt ons naar het ongelooflijk bloederige heden. Zoals ik altijd heb gezegd, zolang Netflix ons het verhaal laat vertellen gaan wij door. En dat kan oneindig duren, want de drugsoorlogen zijn nog altijd gaande. Ik heb dan ook al uitgebreid nagedacht welke richting we in het derde seizoen op willen gaan. Of het derde seizoen net zoals bij Narcos in Colombia het laatste zal zijn? Het is iets dat we in de discussies altijd mee zullen nemen in overweging.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?