Laatste nieuws over Netflix

Maker Sons of Anarchy komt met serie op Netflix: Nocterra

Roberto Patino gaat aan de slag voor Netflix. De seriemaker heeft al een aantal kaskrakers achter zijn naam staan, waarvan Sons of Anarchy en Westworld de meest bekende zijn. Nu hij voor de streaminggigant gaat werken is het eerste project ook bekend: Nocterra.

Sci-Fi

Waar Patino met Sons of Anarchy zich begaf in de wereld van een motorbende, draaide Westworld om een pretpark waar robots de baas zijn. Dit was al een behoorlijke sci-fi afslag en daar gaat hij nu mee verder. Nocterra is namelijk een comic van Scott Snyder en Tony S. Daniel met Val Rigg in de hoofdrol.

Monsterlijke wezens

Riggs is een veerman die iedereen door de duistere wereld probeert te loodsen. En dat is een zware opgave, want de duisternis verandert mensen in monsterlijke wezens. Oftewel de shades. De productie van Nocterra moet nog op gang komen, want de opnames zijn nog niet ingepland en ook de cast is nog niet bekendgemaakt. Wel zal naast Patino ook James Wan als producent betrokken zijn. Hij regisseerde eerder horrorkrakers zoals Saw, The Conjuring en Insidious.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?