Laatste nieuws over Netflix

Maker spreekt ideeën uit voor Emily in Paris seizoen 2

Netflix lanceerde afgelopen week het eerste seizoen van Emily in Paris. De romantische dramaserie groeide meteen uit tot een groot succes. In tien afleveringen werden we meegenomen in de avonturen van Emily Cooper (Lily Collins). Het is afwachten of er een tweede seizoen komt, maar voor nu heeft maker Darren Star zich alvast uitgesproken over een eventueel vervolg.

Avontuur

In het eerste seizoen komt Emily in een totaal andere wereld terecht als ze Amerika verruilt voor Frankrijk. Ze zal in Parijs aan de slag moeten met het helpen van een marketingbedrijf. Het duurt echter niet lang voordat ze erachter komt dat er flink wat cultuurverschillen zijn. Ze zal zich staande moeten houden in een totaal nieuwe wereld en het moeilijkste: ze spreekt niet eens de taal.

Seizoen 2

Star, eerder al bekend van Sex and the City en Younger, heeft al wat ideeën liggen voor een tweede seizoen van Emily in Paris. Dat terwijl een tweede seizoen nog niet officieel besteld is door Netflix. “In het tweede seizoen zal ze meer deel uitmaken van de wereld waarin ze leeft. Ze zal meer een inwoner van de stad zijn. Ze zal wat meer voet aan de grond krijgen, ze leeft nu echt daar”, vertelde Star aan Oprah Magazine.

Daarmee zal de echte cultuurshock in seizoen 2 voorbij zijn. Het is de bedoeling dat voor het tweede seizoen dezelfde cast terugkeert als voor het eerste seizoen. Naar verwachting zal in de komende weken meer bekend worden gemaakt over de toekomst van Emily in Paris.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Emily in Paris seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?