Laatste nieuws over Netflix

Maker The Order verklapt: Dit was het idee voor seizoen 3

Afgelopen weekend werd bekend dat The Order na twee seizoenen stopt op Netflix. Het tweede seizoen van de serie liet ons echter achter met een grote cliffhanger: Was Alyssa echt dood of was er wat anders gebeurd? Maker Dennis Heaton heeft nu laten weten wat hij van plan was voor het derde seizoen van de reeks.

Is Alyssa dood?

De grootste vraag waar fans mee achterbleven aan het einde van het tweede seizoen is of Alyssa nog leeft. We zagen tenslotte hoe ze werd aangevallen door Midnight en er lijkt geen mogelijkheid dat ze de aanval overleefd heeft. Toch blijkt Heaton wel een idee gehad te hebben om verder te gaan met het verhaal. Zo was het plan om Alyssa terug te laten keren, maar dan wel op een andere manier dan we gewend waren.

Geannuleerd

“Jack was van plan om Alyssa uit de dood op te wekken”, zo legt Heaton uit. “Maar ze zou op de verkeerde manier terugkomen. Zoals Pet Sematary verkeerd. Waarschijnlijk bezeten door Zecchia. En een heleboel andere lijken kwamen met haar terug.” Zover gaat het nu dus nooit komen. Netflix heeft namelijk besloten om na twee seizoenen de stekker uit de reeks te trekken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?