Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Maker Virgin River bespreekt cliffhanger en ideeën voor seizoen 3

Het tweede seizoen van Virgin River heeft ons achtergelaten met een grote cliffhanger. Showrunner Sue Tenney heeft nu het één en ander naar buiten gebracht over het einde van het tweede seizoen en wat we mogen verwachten van het derde seizoen van de romantische dramaserie. Ze bespreekt hoe het nu verder moet met Doc, Jack en Preacher.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Virgin River seizoen 2 nog niet hebt gezien

Doc ziek?

Gedurende het tweede seizoen van Virgin River bleek al meerdere keren dat het niet zo goed ging met Doc. Er lijkt iets aan de hand met zijn zicht, maar wanneer hij dat wil vertellen aan Hope worden ze juist net verrast door hun vrienden. In het derde seizoen blijkt de ziekte van Doc een serieus onderwerp te worden. “Doc heeft wat dingen lopen het volgende seizoen”, zo gaf Tenney aan.

Ze omschrijft de nieuwe situatie als “een complicatie dat hem zal uitdagen, ook in zijn relatie met Hope. Hij gaat de uitdaging aan, maar het is een echte uitdaging voor hem, vooral voor hem als dokter. Zal hij dat werk kunnen blijven doen? De kliniek en de stad zijn zijn leven, dus dat gaan we onderzoeken.”

Zoektocht naar dader

Het derde seizoen zal ons ook meenemen in de zoektocht naar de dader van de aanval op Jack. Aan het eind van het tweede seizoen zien we hoe Mel hem bloedend vindt in zijn bar. In het derde seizoen gaat uitgezocht worden wie verantwoordelijk is voor het neerschieten van Jack. Dat mysterie zou ons seizoenen lang bezig kunnen houden, zo gaf Tanney al te kennen.

In het derde seizoen is het ook de vraag hoe het nu verder moet met Preacher. Hij wil aan de slag gaan in een nieuw restaurant, maar lijkt ondertussen ook op Christopher te moeten passen. “Als je de show kijkt en je kent het karakter, dan weet je hoe hij reageert op een plicht.” Tenney gaf daarnaast aan dat tussen seizoen 2 en seizoen 3 een langere tijdsprong zit dan tussen het eerste en tweede seizoen.

Bekijk ook de beste romantische dramaseries

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?