Laatste nieuws over Netflix

Maker You noemt derde seizoen ‘verdomd waanzinnig’

De opnames van het derde seizoen van You zitten er inmiddels op. Door de coronapandemie was het een flinke uitdaging om de opnames rond te krijgen. Showrunner Sera Gamble heeft na afloop van de opnames een aantal posts gedeeld op social media. Daarin liet ze weten wat fans mogen verwachten van seizoen 3 van You.

Bevoorrecht

Gamble schreef op Twitter het volgende: “Ik voel me bevoorrecht dat ik getuige mag zijn van ieders creativiteit, veerkracht en vriendelijkheid. Ik bedoel, ik wist dat ons team hard en goed was in hun werk, maar hier is iedereen voor elkaar op komen dagen”, legde ze uit met betrekking tot de opnames. Door de coronapandemie moest hard gewerkt worden om de beelden zo veilig mogelijk op te kunnen nemen.

Verdomd waanzinnig

Het resultaat mag er echter wezen, want volgens Gamble heeft het derde seizoen heel wat in petto voor de fans. “De afleveringen zijn verdomd waanzinnig en de uitvoeringen zijn waanzinnig goed. Dat is alles wat ik daarover zal zeggen totdat we klaar zijn om over het nieuwe seizoen te praten”, aldus Gamble.

Obsessie

In de eerste seizoenen van You werden we meegenomen naar het leven van Joe Goldberg (Penn Badgley). Hij zou letterlijk iemand vermoorden voor de liefde. In het eerste seizoen zien we dan ook hoe een relatie van hem in moord eindigt. In seizoen 2 verhuist hij naar Los Angeles voor een nieuw begin, maar als hij Love ontmoet verandert alles. Aan het einde van het tweede seizoen verwelkomen de twee een nieuwe buurvrouw. Dat lijkt Joe’s volgende obsessie te worden. Seizoen 3 van You wordt nog dit jaar op Netflix verwacht, maar een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Lees ook: 7 Brandende vragen voor You seizoen 3

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als You seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?