Laatste nieuws over Netflix

Makers Black Mirror komen met Death to 2020

De makers van Black Mirror komen met een verrassend nieuw project. Binnenkort zal Death To 2020 namelijk te zien zijn op Netflix. Een komedie event dat je nooit zal vergeten van het jaar dat je niet wil herinneren.

Het jaar dat je wilt vergeten

2020 is een jaar geworden die zelfs de makers van Black Mirror niet hadden kunnen verzinnen. De veelbesproken serie liet zien wat technologische ontwikkelingen voor gevolgen kon hebben op onze toekomst. Inmiddels is het zo dat afleveringen uit het eerste seizoen al waarheid zijn geworden. Het zet velen dan ook tot denken, een dergelijke pandemie zoals we dit jaar meemaken werd logischerwijs niet voorzien.

Absolute topcast

Wel hebben de makers van Black Mirror nog iets toe te voegen aan 2020, zo laten ze weten in de aankondiging van Death to 2020. Het wordt een komedie event dat momenteel nog wordt gemaakt over het jaar dat je je echt niet wilt herinneren. Er is een absolute topcast aanwezig voor dit event, namelijk Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Samson Kayo, Leslie Jones, Diane Morgan, Cristin Milioti en Joe Keery. De releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar dit zal vermoedelijk rond de jaarwisseling zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?