Laatste nieuws over Netflix

Makers Don’t F**k with Cats komen met Netflix-docu The Tinder Swindler

Vers van de pers: de makers van het razend populaire Don’t F**k with Cats komen binnenkort met een nieuwe truecrime-documentairefilm, genaamd The Tinder Swindler! De Netflix-release vindt al op 2 februari plaats.

Gevaarlijk spelletje

‘Liefde is een gevaarlijk spelletje’, schrijft de streamingdienst over The Tindler Swindler: “Swipe, swipe, swipe… Het vinden van de ware liefde online blijkt nog altijd een lastige opgave te zijn. Cecilie kan het bijna niet geloven wanneer ze met een knappe billionaire playboy matcht, die ook nog eens de man van haar dromen lijkt te zijn. Maar haar sprookje verandert al snel in een ware nachtmerrie wanneer ze ontdekt dat de internationale zakenman niet is wie hij beweert te zijn.”

Op dat moment is het echter al te laat en heeft hij alles van haar afgenomen… “Maar waar het sprookje eindigt, begint de ‘wraakthriller’. Cecilie gaat op zoek naar zijn andere slachtoffers, zodat ze er met vereende krachten voor kunnen zorgen dat de Tinder Swindler eindelijk zijn verdiende match krijgt.”

Don’t F**k with Cats

The Tinder Swindler is een documentaire van de makers van The Imposter en Don’t F**k with Cats en vertelt een meeslepend verhaal waarin slachtoffers de ware identiteit van hun oplichter onthullen, terwijl ze óók nog eens vechten voor gerechtigheid.

Kwaliteit

Gezien het succes van Don’t F**k with Cats zijn de verwachtingen behoorlijk hooggespannen. Die docu is namelijk een van de populairste en best beoordeelde die Netflix óóit voortgebracht heeft. De docu over de Canadese moordenaar Luka Magnotta, een dierenbeul en moordenaar die filmpjes van zichzelf maakte en op het internet publiceerde terwijl hij vele dieren martelde, wordt op ratingwebsite IMDb beoordeeld met een 8,0! The Imposter doet het met een 7,5 nét wat minder goed. Dat de makers voor kwaliteit staan, is echter wel duidelijk.

The Tinder Swindler op Netflix

Op 2 februari komt The Tinder Swindler al uit op Netflix. De truecrime-docu duurt 1 uur en 54 minuten en wordt in Groot-Brittannië al ‘jaw dropping’ genoemd. Dat belooft wat!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?