Laatste nieuws over Netflix

Makers Mindhunter en Deadpool slaan handen in één voor Love, Death & Robots

David Fincher is opnieuw voor Netflix aan de slag, nadat de maker van Se7en al druk bezig is met Mindhunter. Daar is het tweede seizoen van onderweg, ondertussen kunnen we ons voorbereiden op Love, Death & Robots. Het is de eerste geanimeerde anthologieserie van Netflix en deze maakt hij samen met Tim Miller.

Boeiende samenwerking

Fincher slaat hiermee een volledig nieuwe weg in. De Oscar-winnende regisseur maakte naast de reeds genoemde titels ook onder meer Gone Girl en The Social Network. Eveneens regisseerde hij een aantal afleveringen van House of Cards. Het nieuwe project Love, Death & Robots gaat hij samen met Miller maken, die weer Deadpool op zijn naam heeft staan.

Droom komt uit voor Miller

Love, Death en Robots wordt een verzameling van geanimeerde verhalen in diverse genres: sci-fi, horror, komedie en fantasie. Miller is dolblij met de serie, zo laat hij weten in de persverklaring. “Het combineert mijn voorliefde voor animatie en geweldige verhalen. Al tientallen jaren werd ik geïnspireerd door strips, boeken en tijdschriften met fantastische fictie, maar ze waren gedegradeerd tot de randcultuur van geeks en nerds waar ik deel van uitmaakte. Ik ben zo blij dat het creatieve landschap eindelijk voldoende is veranderend om animatie te maken met een volwassen thema om deel te worden van een groter, cultureel gesprek.”

Love, Death & Robots

Wanneer het seizoen van Love, Death & Robots te zien is op Netflix is nog niet duidelijk. Wel is het al bekendgemaakt dat het zal gaan om acht afleveringen. Iedere episode is ook nog eens gemaakt door een ander filmteam. De lengte van de afleveringen zal een kwartier bedragen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?