Laatste nieuws over Netflix

Makers Riverdale komen met You over een moordende stalker

You is de nieuwe productie van de producers van Riverdale. In deze drama thrillerserie draait het om Joe Goldberg die als stalker toch de vriend weet te worden van Beck. Maar wat als Beck’s beste vriendin Peach hem door heeft? Peach wordt gespeeld door een bekend gezicht uit Pretty Little Liars, terwijl we Joe nog kennen uit Gossip Girl.

You speelt zich af in de wereld van vandaag

Een releasedatum voor deze nieuwe serie heeft Netflix nog niet bekendgemaakt, maar de trailer is wel gelanceerd. De melding binnenkort is vrij ruim te interpreteren, You zou dus al in de komende maand kunnen verschijnen maar mogelijk ook pas over enkele maanden.

De serie You speelt zich af in de wereld van vandaag, waar iedereen dag en nacht online is. Iedereen deelt wat hij doet en veel mensen kiezen ervoor om al hun sociale onlinekanalen zoals Facebook en Instagram te delen met de hele wereld. You laat zien hoe kwetsbaar we allemaal zijn voor stalking en manipulatie. De tiendelige serie is gebaseerd op de roman van Caroline Kepnes en gemaakt door Greg Berlanti en Sera Gamble. Berlanti is verantwoordelijk Riverdale en zowat de hele DC-familie, zoals The Flash en Arrow. Gamble schreef op haar beurt Supernatural.

You: Van stalker tot vriend én moordenaar

In You draait het om Joe Goldberg (gespeeld door Penn Badgley oftewel Dan Humphrey uit Gossip Girl), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren. Hier slaagt hij in ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach.

Peach wordt gespeeld door Shay Mitchell, die we kennen als Emily Field in Pretty Little Liars. Joe transformeert zichzelf van stalker tot vriend. Hij doet alles wat nodig is om alle obstakels die hem in de weg staan te elimineren, zelfs als dit het plegen van moord betekent. Zodra de releasedatum van You bekend is maken we hier uiteraard melding van. Wil je er zeker van zijn dat je deze niet mist? Volg ons dan op Facebook, Twitter of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alvast de trailer van You

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?