Laatste nieuws over Netflix

Makers The Crown én The Punisher komen met Behind Her Eyes

The-Crown-seizoen-3

Terwijl de opnames voor het derde en vierde seizoen van The Crown  in volle gang zijn, zitten de makers van de serie rondom het leven van Queen Elizabeth niet stil. Er is namelijk een nieuwe limited serie (mini-serie) onderweg genaamd Behind Her Eyes. Dit wordt ook nog eens gemaakt samen met de showrunner van The Punisher.

Psychologische thriller van Sarah Pinborough

Op voorhand lijkt dit een vrij bizarre combinatie, The Crown en The Punisher. Toch gaat Left Bank Pictures (verantwoordelijk voor de Britse dramaserie) samenwerken met showrunner Steve Lightfoot van de heftige Marvel-serie. Behind Her Eyes wordt gebaseerd op de psychologische thriller van Sarah Pinborough.

Limited Serie Behind Her Eyes

Behind Her Eyes zal gaan bestaan uit zes afleveringen en de opnames zullen in het voorjaar van start gaan in Londen. De thriller draait om een alleenstaande moeder die vast zit in een moderne dagelijkse sleur.

Ze begint een affaire met een succesvolle man in een bar, maar wordt al snel bevriend met zijn vrouw. Ze wordt steeds meer gefascineerd van hun op het oog perfecte huwelijk, maar vraagt zich vervolgens af wat voor vreselijke geheimen ze misschien wel te verbergen hebben. Want kwam ze zelf niet ook zo in hun leven terecht? Lightfoot heeft het boek bewerkt voor de serie en zal als producer fungeren.