Laatste nieuws over Netflix

Makers The Office komen nu met Space Force

Space Force Netflix

Space Force is het nieuwe werk van de makers van The Office. Daarin worden de plannen van president Donald Trump op de hak genomen. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar Space Force wordt in 2019 verwacht.

The Office

Steve Carell en Greg Daniels zijn verantwoordelijk voor de Amerikaanse versie van The Office. Nu werken ze voor Netflix aan een nieuwe serie, gebaseerd op de plannen van Trump. Hij wilde namelijk een nieuwe legermacht oprichten met de naam Space Force.

Legermacht in de ruimte

“I’m hereby directing the Department of Defense and Pentagon to immediately begin the process necessary to establish a Space Force as the sixth branch of the armed forces”, liet Trump in de zomer van 2018 weten. Sindsdien maakt de veelbesproken president werk van zijn plannen, maar echt vaart lijkt er nog niet in te zitten.

Trump op de hak nemen

Door de plannen maakten de hersenspinsels van Carell en Daniels overuren. Het resulteert nu in een serie die op Netflix zal verschijnen. De streamingdienst heeft eerder al openlijk laten weten geen voorstander te zijn van Trump en de kans hem op de hak nemen met een komische serie laat Netflix dan ook niet liggen.

Space Force aankondiging