Laatste nieuws over Netflix

Makers The Rain komen met nieuwe serie: Elves

The Rain

Nu The Rain is afgerond gaan de makers van deze Deense serie niet stilzitten. Ze gaan namelijk opnieuw voor Netflix aan de slag met een nieuwe reeks: Elves. Hiervoor zijn onder meer Lila Nobel en Lukas Løkken vastgelegd.

Elfen als bloeddorstige wezens

Elves is een serie over een kleine gemeenschap die in evenwicht leeft met monsterlijke wezens die de inspiratie waren voor de schattige mythen. Want het zijn geen lieve wezens, maar bloeddorstige wezens waar de lokale bevolking bang voor is. Een familie zoekt tijdens Kerstmis de rust op van een afgelegen Deens eiland om de onderlinge strubbelingen op te lossen. Ze stuiten echter per toeval op de kleine gemeenschap en ontketenen onbedoeld een strijd op leven of dood om te overleven.

Opnames in Kopenhagen

De opnames van Elves zijn deze week begonnen in de buurt van Kopenhagen. Lila Nobel en Lukas Løkken waren ook in The Rain te zien als de dokter van Sarah en Patrick. De verdere cast bestaat uit onder meer Peder Thomas Pedersen (The Lawyer), Ann Eleonora Jøorgensen (Rode Upon the Storm) en Rasmus Hammerich (A Horrible Woman). Het eerste seizoen zal uit zes afleveringen bestaan. Mits de opnames ongehinderd voort kunnen gaan wordt Elves in 2021 op Netflix verwacht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?