Trailers

Makers To All the Boys komen nu met Love at First Sight

De makers van To All the Boys zijn flink druk. Na drie films werd er een spin-off serie gelanceerd met XO Kitty, hiervan is inmiddels een tweede seizoen besteld. In september is het tijd voor een nieuwe romantische film, namelijk Love at First Sight. Deze film staat wel volledig los van het To All the Boys-universum.

The White Lotus

Op 15 september zal de romantische film Love at First Sight verschijnen met Haley Lu Richardson, bekend van The White Lotus als Portia de assistent van Tanya, speelt de hoofdrol als Hadley. Haar tegenspeler is Oliver, vertolkt door Ben Hardy. Haley mist het vliegtuig naar Londen, waar haar vader gaat trouwen met een vrouw die ze nog nooit heeft gezien. Op het vliegveld van New York ontmoet ze echter de man van haar dromen: Oliver.

Contactgegevens verloren…

Er is uiteraard een kink in de kabel, want anders zou het verhaal snel voorbij zijn. Ze verliest namelijk zijn contactgegevens. Zo staat Hadley in Londen voor een lastige kluif. De film Love at First Sight is gebaseerd op het boek van Jennifer E. Smith met de lange titel The Statistical Probability of Love at First Sight. Er is ook een Nederlandse boekvertaling verschenen: De statistische waarschijnlijkheid van liefde op het eerste gezicht. Het is niet verrassend dat Netflix ervoor heeft gekozen om deze iets in te korten. De trailer is alvast verschenen.

Bekijk de trailer van Love at First Sight

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?