Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Makers Virgin River wilden dit karakter terughalen voor de kerstafleveringen

De makers van Virgin River hebben erover nagedacht om Ricky terug te halen voor de speciale kerstafleveringen van de serie. In de laatste twee afleveringen van het vijfde seizoen werden de feestdagen gevierd, maar dat was niet het enige. Het was ook het moment waarop Mel ontdekte wie haar echte vader was en het moment waar we erachter kwamen hoe Lizzie en Denny tegenover een kindje stonden. Lizzie is tenslotte in verwachting.

Terugkeer Ricky

Eerder in Virgin River had Lizzie nog een relatie met Ricky. Hij verliet de serie aan het einde van seizoen 4 om bij de marine te gaan. Het was echter de bedoeling dat hij wel terug zou keren voor de feestdagen. In de speciale kerstafleveringen werd echter met geen woord gerept over Ricky en was hij ook niet te zien. Showrunner Patrick Sean Smith legt nu uit waarom er op de valreep voor gekozen is om Ricky toch niet terug te halen.

Te vroeg

Volgens Patrick Sean Smith kwam de terugkeer van Ricky niet op het juiste moment. “Eerlijk gezegd was het een onderdeel van het plan om hem met Kerstmis terug te laten komen. Maar de afleveringen waren al zo vol, omdat we de cliffhanger uit deel 1 moest beantwoorden en vervolgens de cliffhanger voor seizoen 6 moesten opzetten.” Daarnaast moest er natuurlijk ook wat ruimte overblijven voor de kerstvreugde. Het is nog niet bekend wanneer Ricky wel terug zal keren naar Virgin River. Maar nu Lizzie net zwanger is van Denny, is dit waarschijnlijk niet het juiste moment.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?