Laatste nieuws over Netflix

Makers weten het zeker: “Stranger Things seizoen 4 wordt niet het einde”

Voor de broers Matt en Ross Duffer is het een vaststaand feit. Stranger Things is na het aankomende seizoen nog niet klaar. Er wordt al enige tijd gespeculeerd over de serie, waarbij velen beweren dat het vierde seizoen het laatste seizoen zou gaan worden. Het zit anders volgens de broers Duffer.

Opnames weer hervat

Momenteel is de hele productie in afwachting op de herstart. In het begin van 2020 werd er zowel in Litouwen als in Atlanta, Georgia, hard gewerkt aan de opnames. Recent werd bekend wanneer de opnames weer van start kunnen gaan en bleek dat het volledige script nu is uitgewerkt. Zo kan er in hoog tempo worden doorgewerkt.

Alle puzzelstukjes samen laten komen

Is het daarna gedaan met Eleven, Hopper en alle anderen? Nee! Dit lieten Matt en Ross Duffer weten in een interview met The Hollywood Reporter. “Seizoen 4 zal niet het einde zijn. Wij weten wat het einde zal zijn én wanneer dit zal zijn. Door de noodgedwongen onderbreking door de coronacrisis hebben we de tijd gehad om vooruit te kijken, alle puzzelstukjes samen te laten komen en uit te vogelen wat het beste is voor de serie. Door dit alles hebben we een veel beter beeld hoe lang we nog nodig hebben om het volledige verhaal te vertellen.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?