Laatste nieuws over Netflix

Makers zien vervolg Unbelievable wel zitten

Als het aan de makers van Unbelievable ligt komen er meerdere seizoenen van de serie. Vorige maand debuteerde de miniserie met veel succes op Netflix en de streamingdienst maakte bij de kwartaalcijfers bekend dat 32 miljoen huishoudens de reeks in de eerste vier weken heeft bekeken.

Limited Serie uitbreiden?

Unbelievable is als Limited Serie gemaakt, waarbij één specifieke zaak is belicht. Deze is gebaseerd op artikel An Unbelievable Story of Rape, geschreven door T. Christian Miller en Ken Armstrong die hiervoor de Pulitzer Prize wonnen. Showrunner Susannah Grant en de producers laten nu door het grote succes weten dat ze open staan om er een anthologie-reeks van te maken. Dit is eerder ook gebeurd met bijvoorbeeld The Sinner, Dirty John, Fargo en The Missing. Ieder seizoen zou er een compleet nieuw verhaal verteld kunnen worden, waarbij bepaalde elementen telkens terugkeren.

Unbelievable met Collette en Wever als vaste personages?

In dit geval zou dat vooral draaien om de twee hoofdrolspelers, vertolkt door Toni Collette en Merritt Wever. Grant laat nu aan Deadline weten dat ze met de producers altijd in hun achterhoofd hebben gedacht om meerdere verhalen te vertellen. De showrunner laat direct ook weten dat er nog geen gesprekken zijn gevoerd met Netflix over een mogelijk vervolg en Unbelievable ook aan de streamingdienst is verkocht als een Limited Serie. Een vervolg zou dan ook gemaakt worden door het grote succes van de reeks.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?