Laatste nieuws over Netflix

Manchester City en Pep Guardiola gaan nu óók scoren op Netflix

Manchester City heeft het beste seizoen uit zijn clubhistorie achter de rug, met niet één, niet twee, maar drie hoofdprijzen. The Citizens van de meest kundige trainer ter wereld, Josep Guardiola, gaan nu echter óók scoren op Netflix. Met een documentaire!

Manchester City

Blue moon, you saw me standing alone, without a dream in my heart, without a love of my own. Ken jij deze tekst? Het is het clublied van Manchester City dat elke wedstrijd weer wordt gezongen in het Etihad Stadium, de thuishaven van de topclub uit Engeland. En in het afgelopen seizoen, 2022-2023, werd dat wel héél luidkeels rondgetetterd. Waarom? City pakte niet alleen de FA Cup en de Premier League, maar ook de Champions League, ein-de-lijk!

Reden genoeg voor Netflix om met een docuserie te komen waarin Guardiola en de zijnen (onder wie Kevin De Bruyne en Erling Haaland) gevolgd worden. Je kunt in Together: Treble Winners heel veel ‘behind the scenes‘ verwachten, van wedstrijdbesprekingen tot strubbelingen in de spelersgroep, noem het allemaal maar op.

Josep Guardiola

Nuria Tarre, ‘Chief Marketing and Fan Experience Officer’ bij de City Football Group (het conglomeraat dat The Citizens beheert) houdt een perspraatje: “Manchester City hanteert een innovatieve en leidende benadering met betrekking tot onze eigen productiehub, City Sutdios. En dankzij het talent van het gehele team kunnen we trots melden dat deze documentaire op Netflix gereleaset wordt…” Boring! Misschien heeft Guardiola iets interessants te melden? “Het winnen van de treble was een geweldige ervaring voor deze club, een fantastische prestatie. En ik ben trots dat we doorgaan met vechten, op weg naar nieuwe successen. We zullen ons deze mooie tijd echter altijd herinneren en ik hoop dat deze docu daarbij helpt.”

Together: Treble Winners op Netflix

Hopelijk zijn deze plichtplegingen geen voorbode voor de inhoud van Together: Treble Winners. Op 2 april aanstaande kun je in ieder geval aan de slag met de Manchester City-docu, met alle zes de afleveringen!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?