Laatste nieuws over Netflix

Manifest gaat nieuwe kalenderjaar openen op Netflix

Manifest komt dan eindelijk naar Netflix. De serie is door de streamingdienst gered van een vroegtijdig einde en er zal dan ook een vierde seizoen worden gemaakt. Daarop werd aangekondigd dat de huidige seizoenen snel naar Netflix zouden komen en daar is nu een aanzet toe gegeven.

Drie seizoenen gemaakt, gecanceld en gered

Manifest liep drie seizoenen lang op NBC en werd in Nederland op Net5 uitgezonden. Met name het eerste seizoen werd jubelend ontvangen, maar toch waren de kijkcijfers in de Verenigde Staten niet afdoende voor NBC om door te zetten. Na drie seizoenen werd de reeks afgelopen voorjaar gecanceld. Lang waren er geluiden dat Netflix de serie zou redden, om dat uiteindelijk eind augustus daadwerkelijk te doen.

Eerste seizoenen Manifest op nieuwjaarsdag

Er kwam de melding achteraan dat de al reeds verschenen seizoenen spoedig op Netflix zouden komen, vermoedelijk nog voor het einde van 2021. Dit blijkt nét niet te kloppen, want op 1 januari 2022 zullen seizoen 1 én seizoen 2 van Manifest op Netflix verschijnen. Dit heeft de streamingdienst via Instagram laten weten.

Afrondend vierde seizoen

Op het derde seizoen zal dus nog even gewacht moeten worden, deze zal in de loop van 2022 verwacht kunnen worden op Netflix. Ondertussen zijn de opnames begonnen van een vierde en extra lang seizoen. Hierin zullen alle open verhaallijnen worden afgerond, waardoor Manifest het gehele verhaal kan vertellen.

De aankondiging van Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?