Laatste nieuws over Netflix

Manifest gered door Netflix megalang vierde en laatste seizoen

De serie Manifest zal toch een vervolg krijgen. De serie werd door NBC na drie seizoenen gecanceld en daar leek het bij te blijven. Dat veranderde toen de serie in de Verenigde Staten op Netflix verscheen en er een grote #SaveManifest campagne ontstond.

Flight 828

Dat Netflix uitgerekend vandaag bekend heeft gemaakt dat Manifest wordt verlengd is geen toeval. In de serie draait het tenslotte om Flight 828. 28 augustus is dus de perfecte dag dus om aan te kondigen dat er een megalang vierde seizoen zal komen. Dat wordt dan wel gelijk het finaleseizoen, maar de makers van Manifest krijgen de kans om de serie goed af te ronden.

Twintig afleveringen

In totaal zal het vierde seizoen bestaan uit twintig afleveringen, meer in de vorige seizoenen. Het openingsseizoen was zestien episodes, daarna werd het teruggeschroefd naar dertien. Manifest is een Amerikaanse bovennatuurlijke dramaserie. We volgen vlucht Montego Air Flight 828 van Jamaice naar New York. De passagiers maken een korte tijd van turbulentie mee. Zodra ze landen, komen de passagiers en crew erachter dat er een tijd van 5,5 jaar is gepasseerd. In die tijd werd gedacht dat de passagiers dood waren. Nu moeten ze opnieuw integreren in de samenleving. Wanneer het vierde seizoen zal verschijnen én wanneer de eerste drie seizoenen in Nederland op Netflix zullen staan is op dit moment nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?