Laatste nieuws over Netflix

Manifest seizoen 3 heeft eindelijk releasedatum op Netflix

Het langverwachte derde seizoen van Manifest heeft eindelijk een datum gekregen op Netflix. De verwachting was dat het in de zomer verder zou gaan en dat blijkt ook het geval. Op 1 augustus zullen de nieuwe afleveringen te zien zijn, waardoor het een perfecte opmaat is naar het vierde en laatste seizoen.

Cliffhanger aanstaande

Na drie seizoenen zette NBC een punt achter Manifest, terwijl de serie eindigde met een cliffhanger. Veel fans waren ontzet en toen Netflix de serie in de Verenigde Staten op de dienst lanceerde ontploften de servers. Het deed Netflix besluiten om de rechten over te kopen en een afsluitend vierde seizoen te laten maken. Zo kan het verhaal in een extra lang seizoen worden afgerond.

Manifest seizoen 4 op een speciale dag?

Vanaf 1 augustus kunnen we gaan kijken naar het derde seizoen van Manifest. Vervolgens is het afwachten wanneer seizoen 4 komt. Niemand minder dan Stephen King stelde zich dit ook af op Twitter en kreeg van showrunner Jeff Rake antwoord. “Ik hoor november”, laat hij aan de bestseller auteur weten. Daarmee wordt de theorie steeds sterker dat 4 november de releasedatum zal zijn van het nieuwe seizoen. Dit is namelijk én een vrijdag – een vaste dag in de week dat Netflix content lanceert – én een speciale dag. Het is tenslotte de datum dat Flight 828 terugkeerde.

Bekijk de trailer van Manifest seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?