Laatste nieuws over Netflix

Manifest seizoen 4 deel 2 komt eerder dan gedacht: “Dit voorjaar!”

De slotafleveringen van Manifest kun je eerder kijken op Netflix dan velen hadden verwacht. In november werd het eerste deel van het vierde seizoen gelanceerd, terwijl de opnames van de resterende afleveringen toen nog in een afrondende fase waren. Nu is er meer bekend over de slotepisodes.

Seizoen 4 in twee delen

Na drie seizoenen besloot NBC om Manifest te cancellen. Dit tot verdriet van heel veel fans. Netflix bracht de reeks op de streamingdienst, waar het een directe hit was. Daarop besloot de streamer om de serie te redden. Er is een extra lang vierde seizoen gemaakt om het verhaal af te ronden. Doordat de opnames lang in beslag nemen werd wel besloten om de afleveringen in twee delen te splitsen. Op 4 november 2022 – 4 november was ook de dag dat Flight 828 terugkeerde op aarde – werd het eerste deel van seizoen 4 gelanceerd.

Niet wachten tot augustus

Door deze mooie datum hadden veel fans verwacht dat de absolute finale van Manifest ook in connectie zou staan met de cijfers in de serie. De releasedatum van 28 augustus 2023 was daardoor een logische. Goed nieuws voor de fans, want de overgebleven afleveringen van Manifest seizoen 4 zullen een stuk eerder verschijnen. Dit heeft showrunner Jeff Rake verklapt via zijn socials, waar hij ook al eerder verklapte dat het eerste deel in november zou verschijnen. “Block two coming this spring! See you then!” Kortom in het voorjaar zal Manifest seizoen 4 deel 2 op Netflix verschijnen.

Lees ook: Manifest maakt flinke tijdsprong

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?