Laatste nieuws over Netflix

Derde seizoen van populaire serie Marcella besteld

Er komt een derde seizoen van Marcella. De populaire serie over Marcella Backland is door ITV voorzien van een derde seizoen. Buiten het Verenigd Koninkrijk is Marcella via Netflix te volgen, omdat zij de streamingrechten in het bezit hebben.

Bekende moord

Marcella Backland gaat door een moeilijke fase in haar leven. Ze geeft haar werk bij Metropolitan Police op, om voor haar gezin te vechten. Het is tevergeefs, want haar man verlaat haar uiteindelijk alsnog. Het doet haar er toe besluiten om terug te keren bij Metropolitan Police.

Daar wordt op een uiterst vreemde zaak gezet, want de moordzaak die zij dient op te lossen komt haar zeer bekend voor. Het lukt haar alleen niet om haar werk goed uit te voeren, omdat ze kampt met black-outs.

Marcella seizoen 3 op Netflix

Marcella seizoen 3 wordt in 2019 op Netflix verwacht, maar meer is nog niet bekend over een releasedatum. Momenteel zijn de voorbereidingen voor het derde seizoen van Marcella namelijk nog in volle gang. De verhalen moeten nog uitgewerkt worden en ook de opnames moeten nog van start gaan. Wel is het al zeker dat Anna Friel terugkeert in haar rol van Marcella. Die rol vertolkte ze al twee seizoenen met verve. Ze werd hier ook voor beloond, want Friel won in 2017 een Emmy Award voor Best Actress.

Het derde seizoen van Marcella wordt geschreven door Hans Rosenfeldt. De Zweedse schrijver staat net als Friel voor kwaliteit, want hij werkte ook mee aan de zeer succesvolle reeks The Bridge. Hij zal de kijker van Marcella seizoen 3 een diepere kijk op haar leven geven. Met name haar geestelijke gesteldheid zal een belangrijk onderwerp vormen in dit nieuwe deel van Marcella dat zal bestaan uit acht afleveringen, net als de voorgaande twee seizoenen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?