Laatste nieuws over Netflix

Marco Polo seizoen 2 laat lang op zich wachten

Marco Polo close-up NetflixVoor het vervolg van Marco Polo zullen we helaas nog enige tijd moeten wachten. Begin januari werd bekendgemaakt dat er een tweede seizoen van de Netflix Original zal worden gemaakt. De hoop bestond even dat er wat voorwerk was verricht om snel het tweede seizoen te laten verschijnen. Bij het bekendmaken van de jaarcijfers bleek echter anders.

Netflix laat weten dat Marco Polo zeer succesvol is. De Netflix Original werd in eerste instantie door de recensenten wat kritisch begroet, het publiek dacht er duidelijk anders over. Het verhaal over Marco Polo, die door zijn vader als ruilobject wordt achtergelaten in het rijk van Khan, doet het uitstekend op IMDb. Na ruim 15.000 stemmen heeft de serie een 8,3.

Het eerste seizoen kende tien afleveringen en – zonder iets weg te geven – het einde schreeuwde bijna direct om een vervolg. Het tweede seizoen zal echter pas in 2016 gaan verschijnen, zo laat Netflix nu weten via de kwartaalbrief aan de aandeelhouders. Gelukkig verschijnen er in de komende maanden wel zes andere Netflix Original-series.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie