Laatste nieuws over Netflix Trailers

Marco Polo seizoen 2: Officiële trailer

Marco Polo seizoen 2 Netflix 4
Na de eerste beelden is nu ook de officiële trailer van Marco Polo seizoen 2 verschenen. Volgende maand keert de Netflix Original na anderhalf jaar weer terug met een vervolg op het eerste seizoen. De strijd om het Mongoolse rijk gaat vanaf 1 juli verder op Netflix.

Net als het eerste seizoen zullen er in de tweede reeks opnieuw schitterende beelden te zien zijn. Het draait in seizoen twee van Marco Polo allemaal om hebzucht, verraad, seksuele intriges en rivaliteit. Het is het verhaal van Marco Polo, de ontdekkingsreiziger van het Chinese hof van Kubai Khan in de dertiende eeuw. Net als deel één telt ook Marco Polo seizoen twee in totaal tien afleveringen van ongeveer een uur.

Met de lancering van Marco Polo seizoen 2 lijkt ook deze Original uit te groeien tot een succes van Netflix. De kijker moest wennen aan het eerste seizoen, maar beoordeelde het uiteindelijk toch met een 8.1 Om het tweede seizoen goed in beeld te brengen ging er een flinke tijd overheen. In de tussentijd werd wel Marco Polo: One Hundred Eyes gelanceerd. Een special over één van de favoriete karakters van de kijker.

Bekijk hier de officiële trailer van Marco Polo:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?