Trailers

Marseille seizoen 2: Macht is een illusie

De releasedatum van Marseille seizoen 2 was al enige tijd bekend, maar nu heeft Netflix ook de eerste beelden getoond. De acht nieuwe afleveringen verschijnen bijna twee jaar na het eerste seizoen. Vanaf 23 februari is Marseille seizoen 2 beschikbaar. De trailer is nu alvast te bekijken.

Gemengde ontvangst

Marseille was de eerste Franse Netflix Original en werd in de aanloop naar de lancering van seizoen 1 vergeleken met House of Cards, vanwege het politieke karakter van de serie. Dat hielp de serie niet mee, want dat zorgde voor een extra kritische blik.

Het eerste seizoen werd dan ook gemengd ontvangen en pas laat werd beken dat er een nieuw seizoen van Marseille zou komen. Ondanks dat Marseille niet iedereen kon bekoren scoorde deze Franse serie bijzonder goed, toen wij de bezoekers van deze site vroegen naar welke serie in de eerste maanden van 2018 het meest werd uitgekeken. Met veertien procent van de stemmen was Marseille na Jessica Jones (24 procent) en Altered Carbon (20 procent) het meest populair.

Trailer Marseille seizoen 2

De trailer van Marseille seizoen 2 is drie weken voor de lancering vrijgegeven door Netflix. In die trailer wordt al behoorlijk wat informatie over het nieuwe seizoen prijsgegeven. Het seizoen werd afgesloten met een enorm verzwakte Robert Taro. De burgemeester van Marseille moest zelfs vechten voor zijn leven. In de trailer zien we echter al direct dat hij het gevecht gewonnen heeft, maar dat het Lucas Barres wel gelukt is om de nieuwe burgemeester van de Franse havenstad te worden.

Taro kijkt het met argusogen aan en ziet hoe zijn voormalige protegé en huidige vijand steeds weer merkwaardige beslissingen neemt. Volgens Taro denkt Barres de macht in handen te hebben in Marseille, maar is het tegendeel waar. Ondertussen is Julia Taro, de dochter van Robert, bezig met een eigen onderzoek en stuit op een groot geheim.

Bekijk hieronder de trailer van Marseille seizoen 2:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?