Trailers

Marvel en Netflix tonen trailer The Punisher in The Defenders

De allereerste trailer van The Punisher is te zien in de Netflix Original The Defenders. The Punisher wordt een spin-off van Daredevil en zal in 2018 op Netflix verschijnen. Hier zijn nu de eerste beelden van verschenen.

Aftitelig

Het is een handelsmerk van Marvel om na afloop van een film, achter de aftiteling, nog een scène te plaatsen. Marvel heeft The Defenders aangegrepen om de eerste trailer van The Punisher te tonen na afloop van de allerlaatste aflevering van The Defenders.

Trailer The Punisher

The Punisher aka Frank Castle verschijnt in 2018 op Netflix met een eigen serie. Na Daredevil had hij ook een rol in The Defenders. Hoewel The Defenders nog maar 24 uur online staat op Netflix hadden de verstokte fans van de Marvel-titels al snel ontdekt wat er te zien was in de ‘after credits’. De trailer bestaat uit onheilspellende beelden waarin Frank Castle spreekt over wraak. Het heeft uiteraard te maken met alles wat in het verleden van The Punisher is gebeurd en in zijn eigen serie is het tijd voor wraak. Bekijk hieronder de trailer, of wacht of tot de laatste aflevering van The Defenders en wacht de aftiteling af!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?