Laatste nieuws over Netflix

Mary J. Blige toegevoegd aan cast Umbrella Academy

Zangeres Mary J. Blige gaat weer een acteeruitdaging aan. Na haar succes in de film Mudbound zal zij straks ook een rol spelen in de nieuwe Netflix Original Serie The Umbrella Academy.

Mudbound

Mary J. Blige ontving de afgelopen maanden veel positieve reacties voor haar rol in Mudbound. In deze film van Netflix speelde de Amerikaanse een belangrijke bijrol en werd voor deze rol zelfs genomineerd voor een Oscar.

Het was niet voor het eerst dat Blige betrokken was bij een filmproductie. Ze verzorgde al vaker de soundtrack van een film of dook in verschillende series op in een gastrol. Zo had ze bijvoorbeeld onlangs een rolletje in How To Get Away With Murder.

Mary J. Blige in The Umbrella Academy

In The Umbrella Academy zal Mary J. Blige ook haar opwachting maken. In deze nieuwe serie van Netflix zal zij Cha-Cha spelen, een meedogenloze en onorthodoxe huurmoordenaar die door de tijd reist om aangewezen targets te doden. Naast Blige spelen ook bekende gezichten als Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, David Castaneda, Robert Sheehan en Aidan Gallagher een rol in The Umbrella Academy.

De productie van deze serie is onlangs van start gegaan en het is de bedoeling dat het eerste seizoen dit seizoen nog gereleased zal worden door Netflix. The Umbrella Academy is gebaseerd op het gelijknamige comic book. De serie draait om een groep superhelden. Zij zijn familie van elkaar, maar al enige tijd uit elkaar gegroeid. Door het overlijden van hun adoptievader worden de superhelden weer herenigd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?