Laatste nieuws over Netflix

Master of None keert na vier jaar terug met derde seizoen

Na een onderbreking van liefst vier jaar komt er een derde seizoen van Master of None. De komedieserie met Aziz Ansari werd jubelend ontvangen en ontving heel wat prijzen. De makers wilden echter in alle rust werken aan een vervolg en tegelijkertijd kwam Ansari ook onder vuur te liggen.

Dev Shah in Master of None

In Master of None kruipt Ansari in de huid van Dev Shah, waar hij een Golden Globe voor won. De dertigjarige acteur worstelt met zijn werk en ook in de liefde. Het leverde een bijzonder eerste seizoen op in New York, waarna Shah richting Italië vertrok. Dat leverde een tweede seizoen op in 2017, waarna het lange wachten begon.

Vier jaar wachten

Ansari en co-creator Alan Yang lieten toen al weten dat ze een vervolg wilden maken, maar dat het wel eens een tijdje kon gaan duren. Daar kwam een jaar later overheen dat Ansari betrokken raakte bij een #metoo situatie. Uiteindelijk had dit voor hem geen grote gevolgen en keerde hij een half jaar later terug op het toneel. In zijn eerstvolgende stand-up show ging hij zelfs uitgebreid in op de gehele zaak.

Master of None naar Londen

Het derde seizoen van Master of None wordt momenteel opgenomen in Londen. Naomi Ackie, bekend als Bonnie uit The End of the F***ing World en Jannah uit Star Wars: The Rise of Skywalker, is toegevoegd aan de cast. Of Francesca (Alessandra Mastronadi) terugkeert is de vraag. Dat is wel het geval voor Denise (Lena Waithe). Wanneer het derde seizoen zal verschijnen is op dit moment nog onduidelijk.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?