Laatste nieuws over Netflix

Mateo Gil werkt aan nieuwe Spaanse misdaadserie Los favoritos de Midas

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Los favoritos de Midas. De nieuwe Spaanse misdaadserie is een project van Mateo Gil. Hij was eerder al verantwoordelijk als schrijver voor de topfilms Mar Adrento en Abre Los Ojos. Zijn nieuwe serie Los favoritos de Midas wordt op 13 november toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

The Minions of Midas

Mateo Gil is voor Netflix aan de slag gegaan met het korte verhaal van Jack London uit 1901. In de serie staat zakenman Víctor Genovés (Luis Tosar) centraal. Hij komt voor een bizarre keuze te staan als hij door middel van een dreigbrief gedwongen wordt om al zijn aandelen te verkopen. Met het geld dat hij daarmee verdient zal hij een afkoopsom van maar liefst 50 miljoen euro moeten betalen. Dat is de enige manier waarop Víctor kan voorkomen dat willekeurige mensen worden geliquideerd.

Los favoritos de Midas op Netflix

Los favoritos de Midas, ook wel bekend onder de naam The Minions of Midas, wordt op 13 november toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De miniserie telt in totaal zes afleveringen. Naast de hoofdrol voor Tosar is ook bekend dat Marta Belmonte en Carlos Blanco een rol hebben. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer.

Bekijk de trailer van Los favoritos de Midas

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?