Laatste nieuws over Netflix

Meer Outlander: Prequelserie op komst

Outlander gaat nog lang niet stoppen. De serie is bezig aan het zesde seizoen, dat komende week in de Verenigde Staten van start gaat. Er wordt in ieder geval ook nog een zevende seizoen gemaakt én nu wordt er ook nog eens gewerkt aan een prequelserie. De schrijvers zijn momenteel druk bezig om hier wat moois van te gaan maken.

Inzoomen op Ellen en Brian?

Dit heeft Variety naar buiten gebracht. Matthew Roberts en Ronald Moore, die ook verantwoordelijk zijn voor Outlander, zijn aangewezen als uitvoerend producenten. De serie Outlander is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Diana Gabaldon. Niet geheel toevallig liet die recent weten aan een nieuwe serie bezig te zijn, eveneens een prequel. Daarin zou het gaan draaien om Ellen MacKenzie en Brian Fraser, de ouders van Outlander hoofdpersonage Jamie Fraser.

Of een jonge Jamie in Frankrijk…

Daarnaast heeft ze in 2013 al een prequel gelanceerd genaamd Virgins. Hierin draaide het wel weer om Jamie Fraser, samen met Ian Murray rond 1740 in Frankrijk. De makers van de serie laten alleen nog niets los over de prequel en dus ook niet waar op ingezoomd zal worden. Eerst zal nu het zesde seizoen van Outlander te zien zijn, gebaseerd op het boek A Breath of Snow and Ashes. Het zevende seizoen draait om het boek An Echo in the Bone.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?