Laatste nieuws over Netflix

Meer spanning en vooral horror in Stranger Things seizoen 2

Het tweede seizoen van Stranger Things wordt nog spannender en bevat vooral veel meer horror. Dit hebben de acteurs van de zeer populaire Netflix-serie al verklapt. We moeten nog wel even wachten op de nieuwe afleveringen, want deze komen met Halloween (31 oktober) op de streamingdienst.

Eerste seizoen verrassend groot succes

“Dit seizoen ligt de nadruk veel meer op horror”, verklapt Finn Wolfhard. Hij speelt Mike Wheeler in Stranger Things, de serie die vorig jaar zomer zeer verrassend doorbrak tot een hele grote hit. Op IMDb heeft Stranger Things dan ook een 9,0 gescoord, waardoor de serie stevig in de Netflix Serie Top-50 staat. Uiteindelijk viel de serie heel vaak in de prijzen en werd er gesmeekt om een tweede seizoen van de jaren 80-revival. Het duurde namelijk lang voor het tweede seizoen daadwerkelijk werd besteld. De opnames zijn geweest en de acteurs zijn zeer enthousiast.

Heel verontrustende uitdagingen

Wolfhard: “De nieuwe reeks is een stuk donkerder en de personages komen voor heel verontrustende uitdagingen te staan.” Ook Gaten Matarazzo (Dustin) liet zich horen in People. “We gaan dieper in op de emotionele tol die het eerste seizoen van alle personages eiste. Onze beste vriend Will is terug, maar hij is niet meer dezelfde Will.” Wat al bekend is over het nieuwe seizoen is dat deze een jaar na het eerste seizoen speelt. “Het mooie aan seizoen twee is dat je een grotere inkijk krijgt van de levens van de karakters, de personages krijgen hierdoor meer diepgang en dat zorgt voor een betere serie. De kijker ziet hoe de verschillende kinderen op hun manier omgaan met de gebeurtenissen van seizoen één. De kids zijn emotioneel gebroken en dat zal de kijkers niet ontgaan.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?